مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 بهمن 1402 ساعت 12:202024-02-18بين الملل

شناورهای سبک و صیادی از تردد در مسیر تنگه هرمز خودداری کنند


معاون هواشناسی استان هرمزگان، با اشاره به ارتفاع 250 سانتی متری امواج دریا، گفت: شناورهای سبک و صیادی از تردد در مسیر تنگه هرمز خودداری کنند.

- ایسنا/هرمزگان معاون هواشناسی استان هرمزگان، با اشاره به ارتفاع 250 سانتی متری امواج دریا، گفت: شناورهای سبک و صیادی از تردد در مسیر تنگه هرمز خودداری کنند.

کیانوش عارفی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وزش بادهای شمال غربی در صبح امروز، اظهار کرد: تقویت وزش بادهای جنوب غربی باعث مواج شدن دریا در بخش های تنگه هرمز و دریای عمان تا ساعات ظهر امروز خواهد شد.

وی، بیشترین ارتفاع موج را بر اثر تقویت بادها تا 250 سانتی متر عنوان و بیان کرد: این میزان از متلاطم شدن دریا باعث ایجاد اختلال در فعالیت ناوگان حمل و نقل دریایی خواهد شد و توصیه می کنیم که انواع شناورهای سبک وصیادی از حرکت خودداری کنند و اقدامات لازم ایمنی و پیشگیرانه از سوی بنادر هرمزگان رعایت شود.

معاون هواشناسی استان هرمزگان با اشاره به وزش بادهای شمال غربی تا جنوب غربی در مناطق ساحلی و خشکی، خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود که انتشار گرد و غبار در هوا تقویت شود و کیفیت هوا به صورت موقتی کاهش پیدا کند.

عارفی ضمن تاکید بر خودداری از رفت و آمدهای غیر ضرور شهری و جاده ای، بیان کرد: شرایط ایمنی تا صبح روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناورهای سبک و صیادی از تردد در مسیر تنگه هرمز خودداری کنند

شناورهای سبک و صیادی از تردد در مسیر تنگه هرمز خودداری کنند