مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 بهمن 1402 ساعت 13:362024-02-12سياسي

لغو روادید یک طرفه با 28 کشور


دولت تصمیم گرفت که روادید با 28 کشور به صورت یک طرفه لغو شود و این تصمیم از 15 بهمن اجرا شده است.

- به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری فارس، عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته که صبح امروز دوشنبه 23 بهمن 1402 در سالن اجلاس سران با حضور رییس جمهور برگزار شد، گفت: مهمترین و اولین کاری که دولت در ابتدای فعالیت خود در حوزه گردشگری انجام داد، آغاز صدور روادید گردشگری بود که به دلیل شیوع ویروس کرونا 20 ماهی صادر نمی شد و نگاه های انقباضی اجازه این کار را نمی داد اما با پشتیبانی رییس جمهور، صدور روادید گردشگری انجام شد.

وی گفت: از آنجا که گردشگری حوزه ای پیشران است اگر حال  خوبی داشته باشد، حال همه بخش های دیگر را هم خوب می کند و آسیب های زیادی را برطرف خواهد کرد.

  ضرغامی ادامه داد: در هفته های اخیر تصمیم مهمی در دولت گرفته شد و آن هم لغو روادید یک طرفه گردشگری با 28 کشور بودکه از 15 بهمن ماه این تصمیم اجرایی شد.

این موضوع بسیار مهمی است که با درایت و شجاعت رییس جمهور انجام شده است.

امروز بیش از 50 درصد جمعیت دنیا می توانند بدون اخذ ویزا و تنها با خرید یک بلیت از ایران و جاذبه های گردشگری آن دیدن کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لغو روادید یک طرفه با 28 کشور

لغو روادید یک طرفه با 28 کشور