مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 بهمن 1402 ساعت 14:402024-02-02اقتصادي

پیشنهاد اختصاص سالانه یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تولید محصولات راهبردی کشاورزی


استاد دانشگاه تربیت مدرس پیشنهاد کرد دولت با همکاری مجلس شورای اسلامی، به مدت پنج سال و سالانه یک میلیارد دلار از موجودی صندوق توسعه ملی را با نرخ سود و کارمزد 6 درصد به حمایت از کشاورزان، - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، آخرین بخش از جلسه هم اندیشی اساتید و دانشجویان در دانشگاه تربیت مدرس در زمینه بررسی شاخص های اقتصاد ایران در دهه اخیر- بخش کشاورزی و مسکن، با سخنرانی صادق خلیلیان اقتصاددان و استاد دانشگاه برگزار شد.

صادق خلیلیان در بخشی از صحبت خود بیان کرد: در دهه اخیر، بخش­های کشاورزی و مسکن به دلیل ضعف مدیریت، کاهش نرخ سرمایه گذاری و عقب افتادن از برنامه ­ها به پاشنه آشیل اقتصاد کشور تبدیل شدند.

بعد از عامل تحریم­های نفتی و بانکی؛ بی تدبیری دولت قبل و عدم توجه به این دو بخش، عامل اصلی رکود و کاهش نرخ رشد اقتصادی کشور در دهه اخیر محسوب می ­شود.

وی تاکید کرد که مدیریت بخش کشاورزی با رشد منفی در ده فصل متوالی اخیر، تراز تجاری منفی 12 میلیارد دلاری و ضعف مدیریت در تنظیم بازار، سبب افزایش شدید قیمت موادغذایی و لطمه به معیشت مردم شده است.

تداوم طولانی مدت این وضعیت در یک دهه گذشته، با فشار به ذخایر ارزی برای واردات (که در برخی موارد ارز تخصیصی با ترفندهایی سر از بازار ارز درآورده)، عامل اصلی کاهش ارزش پول ملی، ایج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد اختصاص سالانه یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تولید محصولات راهبردی کشاورزی

پیشنهاد اختصاص سالانه یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تولید محصولات راهبردی کشاورزی