مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 بهمن 1402 ساعت 15:302024-02-08دانش

استقرار 100 شرکت دانش بنیان نوپا در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف


ساختمان جدید پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با استقرار 100 شرکت دانش بنیان نوپا با حضور روح الله دهقانی معاون علمی رییس جمهور افتتاح شد.

- به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  ساختمان جدید پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با حضور روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در این دانشگاه افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

دهقانی در این مراسم با اشاره به ظرفیت دانشگاه و ناحیه نواوری شریف در ایجاد و توسعه دانش بنیان های دانشگاهی عنوان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، انصافاً یکی از پارک های توانمند علم و فناوری کشور بوده که همواره در مسیر رشد قرار داشته و زیست بوم فناوری و نوآوری شریف به سرعت در مسیر رشد و توسعه قرار دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به حمایت از توسعه زیرساخت های ایجاد و استقرار شرکت های دانش بنیان نوپا گفت: ساختمانی که امروز افتتاح شد با مساحت یک هزار متر مربع، فضای مفید کار فناورانه و نوآورانه در اختیار حدأقل 25 تیم نوآور قرار می دهد و یکی از گام ها در مسیر تحقق برنامه بزرگی است که تحت عنوان سیمرغ با هدف توسعه شرکت های دانش بنیان اجرا می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استقرار 100 شرکت دانش بنیان نوپا در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف

استقرار 100 شرکت دانش بنیان نوپا در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف