مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 بهمن 1402 ساعت 17:552024-02-04سياسي

کلنگ زنی پروژه ساخت مرکز دیالیز در بیمارستان حضرت علی ابن ابی طالب علیه السلام زاهدان


چهارمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی و با همت خیرین نیک اندیش کلنگ احداث ساختمان جدید دیالیز بیمارستان حضرت علی ابن ابی طالب (ع) زاهدان به زمین زده شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، حبیب غزنوی گفت: این بخش با زیربنای  600 مترمربع ظرف مدت یک سال در مجاورت بخش دیالیز موجود احداث خواهد شد رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تهیه  تجهیزات و تامین نیروی انسانی این مرکز جدید دیالیز را همزمان با فرایند احداث آن به پیش خواهد برد تا انشاالله به محض تحویل ساختمان شاهد تجهیز و شروع خدمات دهی این مرکز به مردم عزیز استان باشیم.

  رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کارهای و فعالیت های خیرخواهانه باقیات صالحات است و نزد خداوند متعال محفوظ است.

محمد جواد کیخا فرزانه مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: خیرین و بنگاه های اقتصادی در اقامه ی خیرات و انجام مسئولیت اجتماعی در حوزه ی سلامت همراهی بسیار خوبی با دانشگاه داشته و دارند  وی ادامه داد: مرکز دیالیزی که هم اکنون نیز در بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان فعال می باشد، باقیات الصالحات خیر گرانقدر مرحوم حاج محمد شهرکی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلنگ زنی پروژه ساخت مرکز دیالیز در بیمارستان حضرت علی ابن ابی طالب علیه السلام زاهدان

کلنگ زنی پروژه ساخت مرکز دیالیز در بیمارستان حضرت علی ابن ابی طالب علیه السلام زاهدان