مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 بهمن 1402 ساعت 18:352024-01-29اقتصادي

لزوم قرار گرفتن پروژه رینگ 90 متری رشت در مصوبات سفر رییس جمهور


شهردار رشت، قرار گرفتن اجرای پروژه رینگ 90 متری رشت در مصوبات دور دوم سفر رییس جمهور را گامی در جهت حل گره ترافیکی این شهر دانست و گفت: اجرای پروژه رینگ 90 متری شهر رشت به طور قطع نیاز به اعتبارات ملی یا سرمایه گذاری های کلان دارد.

- ایسنا/گیلان شهردار رشت، قرار گرفتن اجرای پروژه رینگ 90 متری رشت در مصوبات دور دوم سفر رییس جمهور را گامی در جهت حل گره ترافیکی این شهر دانست و گفت: اجرای پروژه رینگ 90 متری شهر رشت به طور قطع نیاز به اعتبارات ملی یا سرمایه گذاری های کلان دارد.

رحیم شوقی امروز، 9 بهمن ماه در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به استفاده رینگ دور شهرها برای حمل و نقل بار و جا به جایی مسافر، اظهار کرد: با توجه به وسعتی که پروژه های رینگ شهری به لحاظ کلان محوری دارند، به طور معمول وزارت راه و شهرسازی این طرح ها را انجام می دهد.

وی به اجرای پروژه های رینگ شهرهای لنگرود، لاهیجان، آستانه اشرفیه و بخش پره سر تالش توسط وزارت راه و شهرسازی در استان گیلان اشاره کرد و افزود: اجرای پروژه رینگ 90 متری شهر رشت به طور قطع نیاز به اعتبارات ملی یا سرمایه گذاری های کلان دارد.

شهردار رشت با بیان اینکه پروژه رینگ 90 متری شهر رشت از جاده لاکان، جاده فومن، پیربازار و جاده انزلی و مسیر لاهیجان می گذرد و دوباره به میدان امام علی(ع) و میدان گیل منتهی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم قرار گرفتن پروژه رینگ 90 متری رشت در مصوبات سفر رییس جمهور

لزوم قرار گرفتن پروژه رینگ 90 متری رشت در مصوبات سفر رییس جمهور