مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 بهمن 1402 ساعت 14:552024-01-23سياسي

رییس دیوان عالی کشور : عده ای بنا دارند در آستانه انتخابات در جامعه التهاب ایجاد کنند


رییس دیوان عالی کشور در ادامه با تاکید بر ضرورت رعایت اخلاق رسانه ای و پرهیز از انتشار اخبار کذب در آستانه انتخابات گفت: انعکاس اخبار کذب، منفی و ناامید کننده در رسانه ها که به نوعی سیاه نمایی محسوب می شود، - رییس دیوان عالی کشور در ادامه با تاکید بر ضرورت رعایت اخلاق رسانه ای و پرهیز از انتشار اخبار کذب در آستانه انتخابات گفت: انعکاس اخبار کذب، منفی و ناامید کننده در رسانه ها که به نوعی سیاه نمایی محسوب می شود، ناامیدی مردم را در پی دارد.

رییس دیوان عالی کشور گفت: متاسفانه عده ای بنا دارند در آستانه انتخابات در جامعه التهاب ایجاد کنند و با طرح موضوعات غیرواقع و نادرست به اعتماد مردم ضربه بزنند.

  به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی دیوان عالی کشور ضمن تبریک میلاد امام جواد (ع) با اشاره به خصوصیات مومن گفت: امام جواد (ع) در حدیثی فرمودند الْمُؤْمِنُ یَحْتَاجُ‏ إِلَی‏ ثَلَاثِ‏ خِصَالٍ‏ تَوْفِیقٍ مِنَ اللَّهِ وَ وَاعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ .

حضرت می‎فرمایند مؤمن به سه خصلت احتیاج دارد: اول، توفیق الهی؛ دوم، واعظ درونی و سوم، پذیرش نصیحت از دیگران.

  رییس دیوان عالی کشور با اشاره به اهمیت توجه به این حدیث و تقویت روحیه پند پذیری و نصیحت پذیری در جامعه  تصریح کرد: مقام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دیوان عالی کشور : عده ای بنا دارند در آستانه انتخابات در جامعه التهاب ایجاد کنند

رییس دیوان عالی کشور : عده ای بنا دارند در آستانه انتخابات در جامعه التهاب ایجاد کنند