مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 بهمن 1402 ساعت 10:102024-01-30سياسي

اجلاس سراسری نماز دانش آموزی در آمل برگزار شد

اجلاس سراسری نماز دانش آموزی در آمل برگزار شد

اجلاس سراسری نماز دانش آموزی با هدف تعمیق پیوند نماز با خانه، مدرسه و مسجد با در شهرستان آمل برگزار شد.

- ایسنا/مازندران اجلاس سراسری نماز دانش آموزی با هدف تعمیق پیوند نماز با خانه، مدرسه و مسجد با در شهرستان آمل برگزار شد.

این اجلاسیه که با حضور مدارس شهرستان آمل در دبیرستان و هنرستان دولتی پروین اعتصامی این شهرستان برگزار شد، از دانش آموزان و مربیان فعال در اقامه و فعالیت های مرتبط با امر نماز قدردانی شد.

واکسینه شدن نسل جوان با بسترسازی در مسیر نماز و قرآن امام جمعه شهر امامزاده عبدالله در این مراسم انجام فریضه نماز را بر سلامت جسمی، روان شناختی، معنوی، اجتماعی و محیطی برای دانش آموزان موثر دانست و گفت: آنچه نسل جدید را در مقابل بحران ها و تبلیغات واکسینه می کند بسترسازی در مسیر نماز و قرآن است.

حجت الاسلام حسین حسین زاده برسمنانی افزود: اگر اصلاحات فردی و بنای فرهنگی ما بر پایه نماز استوار باشد، زمینه پیشرفت معنوی، اجتماعی و مادی انسان را در تمام عرصه های فرهنگی، اقتصادی فراهم می آورد و موجب پیشرفت های مادی و معنوی انسان ها خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه برای ترویج نماز باید به خود نماز متوسل شد، افزود: تمام کسانی که در این حوزه مسئولیت دارند، از فردفرد جامعه گرفته تا مسئولان فرهنگی، در گام اول باید خود به روح نماØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجلاس سراسری نماز دانش آموزی در آمل برگزار شد

اجلاس سراسری نماز دانش آموزی در آمل برگزار شد