مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 بهمن 1402 ساعت 08:152024-02-06سياسي

باید با دقت و بصیرت رای بدهیم/ بند انگشت اشاره هر ایرانی تیری بر قلب دشمن است


امام جمعه عنبرآباد با شاره به اهمیت انتخابات 11 اسفند گفت: باید با دقت و بصیرت رای بدهیم و انتخاب کنیم و بدانیم که همین یک بند انگشت ما که در انتخابات مهر می زند، - ایسنا/کرمان امام جمعه عنبرآباد با شاره به اهمیت انتخابات 11 اسفند گفت: باید با دقت و بصیرت رای بدهیم و انتخاب کنیم و بدانیم که همین یک بند انگشت ما که در انتخابات مهر می زند، مانند تیری قلب دشمن را پاره می کند.

حجت الاسلام و المسلمین حمید بامری در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت ایام الله دهه فجر اظهار کرد: دهه مبارک فجر فرصت مغتنم و ارزشمندی است برای تبیین دستاوردهای 45 ساله نظام اسلامی و امروز یک وظیفه در عرصه جهاد تبیین متوجه همه ماست و آن بیان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است.

وی گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری ما بر اثر تسلط سیاست های استبدادی، استعماری، سلطنت های موروثی و خاندانی حکومت های غاصب و جائر در طول سه قرن، از قافله علم جهانی عقب ماندیم، اما معجزه انقلاب اسلامی به ما هویت داد و ما را آزاد کرد و به ما قدرت، عظمت و رشد داد.

بامری با بیان دستاوردهای جمهوری اسلامی عنوان کرد: جمعیت کشور از 36 میلیون نفر در سال 57 اکنون به قریب 85 نفر رسیده و با افزایش دو برابری جمعیت، کشورمان در بخش سلامت پیشرفت 15 برابری داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید با دقت و بصیرت رای بدهیم/ بند انگشت اشاره هر ایرانی تیری بر قلب دشمن است

باید با دقت و بصیرت رای بدهیم/ بند انگشت اشاره هر ایرانی تیری بر قلب دشمن است