مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 بهمن 1402 ساعت 14:552024-02-06اقتصادي

تعیین تکلیف 11 پورشه در انبار اموال تملیکی یزد


مدیرکل اموال تملیکی استان یزد از تعیین تکلیف 11 دستگاه خودرو در انبار های این سازمان پس از گذشت 10 سال خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، علی محمد زمانی ظهر امروز در جمع برخی خبرنگاران حاضر شد و اظهار کرد: در رابطه با خودرو هایی که بیش از 10 سال در انبار اموال تملیکی استان منتظر تعیین تکلیف بودند، با قید فوریت پیگیری های لازم انجام شد.

وی افزود: این خودروها، چون قبلاً دستور توقف عملیات اجرایی داشت، امکان واگذاری نداشتند، اما پس از اخذ دستور قضایی و با پیگیری هایی که از دیوان عدالت اداری انجام شد، دادنامه قطعی برای فروش آنها صادر شد.

مدیرکل اموال تملیکی استان یزد گفت: خودرو های مذکور در مزایده فوق العاده 588 به فروش رسید و رکورد بالای 180 میلیارد تومانی در یک مزایده برای این خودرو ها ثبت شد که این اتفاق در اداره کل اموال تملیکی استان بی سابقه بوده است.

زمانی در پایان خاطرنشان کرد: در مزایده اخیر 11 دستگاه خودرو به فروش رسید که یک دستگاه از این خودرو ها متروکه و 10 دستگاه دیگر ضبط قطعی گمرک بود.

پایان پیام/الف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعیین تکلیف 11 پورشه در انبار اموال تملیکی یزد

تعیین تکلیف 11 پورشه در انبار اموال تملیکی یزد