مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 بهمن 1402 ساعت 18:402024-02-13ورزشي

اختلاف وزارت ورزش و خصوصی سازی بر سر انتخاب اعضای هیئت مدیره پرسپولیس!


اختلاف نظر و کشمکش میان وزارت ورزش و جوانان و سازمان خصوصی سازی بر سر انتخاب دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس علنی شده و طرفین امروز این موضوع را به صورت رسمی و جدی ثابت کردند.

- اختلاف وزارت ورزش و خصوصی سازی بر سر انتخاب اعضای هیئت مدیره پرسپولیس! اختلاف نظر و کشمکش میان وزارت ورزش و جوانان و سازمان خصوصی سازی بر سر انتخاب دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس علنی شده و طرفین امروز این موضوع را به صورت رسمی و جدی ثابت کردند.

به نظر می رسد که وزارت ورزش و جوانان و سازمان خصوصی سازی بر سر انتخاب اعضای هیئت مدیره پرسپولیس با هم اختلاف نظر جدی دارند.

به گزارش ورزش سه ، اختلاف نظر و کشمکش میان وزارت ورزش و جوانان و سازمان خصوصی سازی بر سر انتخاب دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس علنی شده و طرفین امروز این موضوع را به صورت رسمی و جدی ثابت کردند.

همه چیز مجمع عمومی صبح امروز باشگاه پرسپولیس برمی گردد.

جایی که ضمن بررسی صورت های مالی، ابراهیم شکوری و حسن طباطبایی (رییس فدراسیون کاراته) به جمع اعضای هیئت مدیره سرخ ها اضافه شدند.

اما ساعاتی بعد بود که سازمان خصوصی سازی به صورت رسمی از رد عضویت دو فرد جدید در هیئت مدیره پرسپولیس خبر داد و محمد صادق واعظی، نماینده سازمان خصوصی سازی در جلسه مجمع این شرکت گفت: تغییر در ترکیب اعضای هیئت مدیره


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختلاف وزارت ورزش و خصوصی سازی بر سر انتخاب اعضای هیئت مدیره پرسپولیس!

اختلاف وزارت ورزش و خصوصی سازی بر سر انتخاب اعضای هیئت مدیره پرسپولیس!