مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 بهمن 1402 ساعت 08:202024-01-24اجتماعي

سرشماری پرندگان در 14 سایت منابع آبی استان کردستان انجام می شود


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان گفت: سرشماری زمستانه از پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی در منابع آبی استان آغاز شد.

- ایسنا/کردستان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان گفت: سرشماری زمستانه از پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی در منابع آبی استان آغاز شد.

اقبال حمیدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با شروع پاییز و سرد شدن تدریجی هوا، مهاجرت پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی از عرض های شمالی که هوای سردتری دارند به طرف عرض های جنوبی که دمای هوا گرمتر است، آغاز می شود.

وی با اشاره به اینکه سرشماری پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی براساس زمان بندی از دهه دوم دی ماه سال جاری در استان آغاز و تا 11 بهمن ادامه دارد، افزود: این سرشماری در منابع آبی و سدهای استان به ویژه در تالاب بین المللی زریبار مریوان توسط کارشناسان این اداره کل، محیط بانان و تعدادی از پرنده شناسان متخصص انجام می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان اضافه کرد: سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی به منظور دستیابی به آمار دقیق، تعداد گونه ها، ترکیب جمعیتی گونه ها، بررسی تغییرات احتمالی در کانون های جمعیتی پرندگان و اطلاع از شیوع بیماری هایی مانند آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و همچنین بررسی میزان سلامتی زیستگاه ها انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرشماری پرندگان در 14 سایت منابع آبی استان کردستان انجام می شود

سرشماری پرندگان در 14 سایت منابع آبی استان کردستان انجام می شود