مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 بهمن 1402 ساعت 18:402024-01-21بين الملل

کاهش 70درصدی سفرها از مبدا و به مقصد فلسطین اشغالی در سایه جنگ غزه


جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بر گردشگری آن هم تاثیر منفی گذاشته و آمارها نشان می دهد طی دو ماه آخر سال 2023 سفرها به مبدا و مقصد فلسطین اشغالی از فرودگاه بن گورین بیش از 70 درصد کاهش یافته است.

- جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بر گردشگری آن هم تاثیر منفی گذاشته و آمارها نشان می دهد طی دو ماه آخر سال 2023 سفرها به مبدا و مقصد فلسطین اشغالی از فرودگاه بن گورین بیش از 70 درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، تعداد مسافران به مبدا و مقصد فلسطین اشغالی از فرودگاه بن گورین در 2 ماه آخر سال 2023 کاهش چشمگیری یافت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد تعداد مسافرانی که از این فرودگاه سفر کردند در ماه نوامبر 78 و در ماه دسامبر 71 درصد کاهش داشته است.

ششم نوامبر، فاینشنال تایمز تحقیقات فوق العاده ای را درباره تأثیر مخرب اقتصادی جنگ رژیم صهیونیستی علیه در نوار غزه منتشر کرد که امور مالی شخصی، بازار کار، تجارت، صنعت این رژیم را تحت تاثیر قرار داده است.

فاینشنال تایمز نوشت جنگ هزاران شرکت را تحت تأثیر قرار داده است که بسیاری از آنها در آستانه سقوط هستند و کل صنایع را در بحران بی سابقه ای فرو برده است.

داده های اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی واقعیت تلخی را نشان می دهد: از هر سه کسب وکار یکی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر یا تعطیل شده یا با 20


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 70درصدی سفرها از مبدا و به مقصد فلسطین اشغالی در سایه جنگ غزه

کاهش 70درصدی سفرها از مبدا و به مقصد فلسطین اشغالی در سایه جنگ غزه