مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 بهمن 1402 ساعت 13:102024-02-02بين الملل

پاشینیان: ارمنستان باید به فکر تعمیق روابط نظامی با فرانسه و آمریکا باشد


نخست وزیر ارمنستان گفت که ایراوان دیگر به روسیه به عنوان شریک اصلی دفاعی و نظامی تکیه نداشته و باید به ایجاد روابط نزدیک تر با آمریکا و فرانسه بیندیشد.

- به گزارش ایسنا، ارمنستان، یک جمهوری کوچک شوروی سابق که با گرجستان، آذربایجان، ایران و ترکیه هم مرز است، مدتهاست که به روسیه به عنوان یک متحد قدرت بزرگ متکی بوده است.

نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان در پاسخ به سوالی درباره اصلاحات نیروهای مسلح به رادیو ارمنستان گفت: ما باید درک کنیم که واقعاً با چه کسی می توانیم روابط نظامی-فنی و دفاعی را حفظ کنیم.

قبلاً این مشکل ساده بود زیرا چنین سؤالی وجود نداشت و هیچ مشکلی برای ایجاد مفهوم وجود نداشت.

قبلاً 95 تا 97 درصد روابط دفاعی ما با فدراسیون روسیه بود.

اکنون این نمی تواند به دلایل عینی و ذهنی ادامه داشته باشد.

او گفت ارمنستان باید به این فکر کند که چه روابط امنیتی با آمریکا، فرانسه، هند و گرجستان ایجاد کند.

پاشینیان روسیه را به عدم حمایت از ارمنستان در عملیات نظامی جمهوری آذربایجان برای کنترل مجدد منطقه جداشده قره باغ کوهستانی متهم می کند، روسیه اما می گوید که ناکامی خود پاشینیان در مدیریت رقابت های پیچیده قفقاز جنوبی عامل شکست مبارزان ارمنی در قره باغ در سال 2023 بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاشینیان: ارمنستان باید به فکر تعمیق روابط نظامی با فرانسه و آمریکا باشد

پاشینیان: ارمنستان باید به فکر تعمیق روابط نظامی با فرانسه و آمریکا باشد