مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 بهمن 1402 ساعت 11:352024-01-22سياسي

زیرسازی، بیس و آسفالت 24 روستای گچساران در دولت سیزدهم


رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گچساران گفت: در دولت سیزدهم زیرسازی، بیس و آسفالت در 24 روستای گچساران صورت گرفته است.

- محمدمراد راغ پور در گفت وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: اقدامات متعددی توسط بنیاد مسکن در روستاهای گچساران اجرا شده است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم زیرسازی، بیس و آسفالت در 24 روستای گچساران صورت گرفته است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گچساران تصریح کرد: در مدت زمان عنوان شده زیرسازی 200 هزار متر مربع از معابر و آسفالت 184 هزار متر مربع در این تعداد روستا صورت گرفته است.

راغ پور عنوان کرد: برای این اقدام در این تعداد روستای گچساران یک هزار و 300 تن قیر رایگان برای آسفالت استفاده شده است وی گفت: بیش از 552 میلیارد ریال در دولت سیزدهم برای آسفالت، بیس و زیرسازی معابر روستاهای کم برخوردار گچساران هزینه شده است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گچساران خاطرنشان کرد:هم اکنون آسفالت معابر روستاهای اسلام آباد باغ انار، نازمکان سفلی و اشکفت شیر در حال انجام است.

راغ پور بیان کرد:طرح هادی تاکنون در 52 روستای بالای 20 خانوار و چهار روستای زیر 20 خانوار گچساران اجرا شده است.

وی افزود:این طرح ها در زمینه بهسازی معابر روستایی، احداث پارک، پیاده روسازی، ساخت کانال هدایت سیلاب، زیرسازی و آسفالت بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زیرسازی، بیس و آسفالت 24 روستای گچساران در دولت سیزدهم

زیرسازی، بیس و آسفالت 24 روستای گچساران در دولت سیزدهم