مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 بهمن 1402 ساعت 07:352024-02-07سياسي

لزوم تبادلات دریایی و همکاری بنادر امیرآباد و آکتائو قزاقستان با حداکثر توان


رییس مصلحت استان مانگیستائو قزاقستان با اعلام لزوم همکاری تنگاتنگ بین ایران و قزاقستان، گفت: امیدواریم بنادر امیرآباد مازندران و آکتائو قزاقستان بتوانند با حداکثر توان ممکن با یکدیگر همکاری و تبادل داشته باشند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، ژان بیربای ماتایف امشب در بازدید هیأت تجاری و اقتصادی 35 نفره استان مانگیستائو کشور قزاقستان از مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران، اظهار کرد: در سفر هفت روزه به مازندران به دستاوردهای خوبی رسیدیم و بازدیدهای اثرگذار و مطلوب داشتیم.

وی با قدردانی از مهمان نوازی خوب مازندرانی ها، افزود: در این استان شمالی کشور ایران کارخانجات بزرگ فعالیت دارند که از کمپانی های بزرگ در بین کشورهای منطقه و دنیا هستند که زمینه همکاری مان را مستحکم تر خواهد کرد.

رییس مصلحت استان مانگیستائو قزاقستان تصریح کرد: امیدواریم زمینه های همکاری با مازندران بیش از پیش فراهم و تعمیق شود زیرا مازندران از استان های فعال، پویا و سرسبز کشور ایران است.

ژان بیربای ماتایف خاطرنشان کرد: نتایج خوبی در این سفر به همراه اعضای هیأت تجاری و اقتصادی داشتیم که نتیجه های سفر هر لحظه توسط رسانه های کشورمان منتشر می شود همچنین پس از بازگشت به وطن حتما نتایج سفر را در بین تجار و فعالان اقتصادی تجاری کش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم تبادلات دریایی و همکاری بنادر امیرآباد و آکتائو قزاقستان با حداکثر توان

لزوم تبادلات دریایی و همکاری بنادر امیرآباد و آکتائو قزاقستان با حداکثر توان