مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 بهمن 1402 ساعت 10:552024-01-22دانش

مقیمی: مدیران دانشگاهی باید بتوانند به صورت حرفه ای فعالیت کنند/ تحقیقات و پژوهش فدای مسائل فوری دانشگاه ها می شود


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران  در پنجاه و نهمین اجلاس معاونان پژوهشی و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی پژوهشی پارک های علم و فناوری که  امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، - رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه همیشه تحقیقات و پژوهش فدای مسائل فوری دانشگاه ها می شود، گفت: باید بتوانیم عرصه فناوری و پژوهش را به صورت ویژه ای مدیریت کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران  در پنجاه و نهمین اجلاس معاونان پژوهشی و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی پژوهشی پارک های علم و فناوری که  امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: این نشست از اهمیت ویژه ای برخوردار است و جهت گیری آموزش عالی را در مقطع زمانی تعیین می کند.

وقتی صحبت از مدیریت در نهاد های پژوهشی و فناوری و موسسات و گروه های تحقیقاتی می شود، سبک مدیریتی هم جلوه های ویژه خودش را می طلبد.

رییس دانشگاه تهران افزود: زمانی که از یکی از روسای دانشکده های هاروارد سؤال می شود شما چه شکلی را برمی گزینید تا با دانشجویان و اساتید به تعامل برسید، وی می گوید من مدیریت نمی کنم و واژه ای که بیان می شود مدیریت بر مدیریت ناپذیر مفهومی است که در خصوص نهاد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقیمی: مدیران دانشگاهی باید بتوانند به صورت حرفه ای فعالیت کنند/ تحقیقات و پژوهش فدای مسائل فوری دانشگاه ها می شود

مقیمی: مدیران دانشگاهی باید بتوانند به صورت حرفه ای فعالیت کنند/ تحقیقات و پژوهش فدای مسائل فوری دانشگاه ها می شود