مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 بهمن 1402 ساعت 18:352024-02-12اقتصادي

یک دستاورد خوب در زمینه بهبود فضای کسب و کار کهگیلویه و بویراحمد


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: موفقیت دیگر این که رتبه دوم بهبود فضای کسب و کار را در کشور کسب کردیم در حالی که در گذشته جز استان های آخر کشور بودیم.

- طاهر شریف پور در گفت وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به افزایش چشمگیر اعتبارات عمرانی در استان کهگیلویه و بویراحمد و نگاه ویژه دولت به استان های کم برخوردار اظهار کرد: برای مثال اعتبارات عمرانی استان در سال 99 به میزان 370 میلیارد تومان بود اما امسال 2500 میلیارد تومان مصوب بوده و تا الان 841 میلیارد تومان تخصیص داده شده است که تا 29 اسفندماه امسال میزان تخصیصی ها بیشتر و چشمگیرتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 900 میلیارد تومان میزان نقدینگی اعتبارات عمرانی در استان بود گفت: برای مثال پیش بینی می کنیم که میزان نقدینگی قطعاً تا پایان امسال 1300 میلیارد تومان خواهد بود همچنان که سال گذشته تا قبل از تحویل سال نو نزدیک به 200 میلیارد تومان پول واریز شد.

شریف پور در ادامه به تسهیلات تبصره 18 اشاره کرد و گفت: این تسهیلات در سال 1400 ابلاغیه آن به استان 731 میلیارد تومان بود که از این میزان 555 میلیارد تومان پرداخت شد که 86 درصد در بخش صنعت و معدن تجارت؛ 71 درصد در بخش جهاد کشاورزی و 60 درصد در حوزه میراث فرهنگی و 86 درصد در حوزه تعاون و کار و رفاه پرداخت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک دستاورد خوب در زمینه بهبود فضای کسب و کار کهگیلویه و بویراحمد

یک دستاورد خوب در زمینه بهبود فضای کسب و کار کهگیلویه و بویراحمد