مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 بهمن 1402 ساعت 15:352024-02-19سياسي

ملاک و حق تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای است


مسئول سازمان معلمان ایران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ملاک و حق تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای است.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مسئول سازمان معلمان ایران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ملاک و حق تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای است.

علیرضا دمساز در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: جبهه اصلاحات کشور یک راهبرد انتخاباتی تدوین کرده که به کلیه احزاب در استانها ابلاغ شده است.

در استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تبعیت از این راهبرد در کنار مردم خواهد بود.

وی اظهارکرد: سرنوشت کشور براساس صندوق رای است و در کنار مردم هستیم و فریاد خود را با حضور در پای صندوق رای می زند.

مسئول این تشکل صنفی و سیاسی فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد با سایر نقاط کشور شرایط خاصی دارند چراکه انتخاب نماینده مجلس در سرنوشت تک تک افراد تاثیرگذار است لذا از مردم این استان دعوت می کنیم پای صندوق های اخذ رای حاضر شوند.

وی در خصوص حضور مردم در انتخابات ادامه داد: هر گاه مردم در انتخابات حضور یافتند و تغییرات اساسی در زندگی شان اتفاق افتاد.

مسئول سازمان معلمان ایران استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: وقتی رقابت ایجاد شود مشارکت افزایش پیدا می کند و وقتی نمایندگان با مشارکت بالا انتخاب شوند موجب اقتدار و امنیت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ملاک و حق تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای است

ملاک و حق تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای است