مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 بهمن 1402 ساعت 09:452024-01-31پزشكي

95 درصد جامعه مصونیت ذاتی به جذام دارند


رییس اداره کل کنترل سل و جذام وزارت بهداشت گفت: موارد ابتلا به جذام در دنیا و کشور ایران بسیار کاهش یافته و این امر بیانگر این است که عامل بیماری شناسایی و درمان موثری برای آن معرفی شده است.

- به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،  مهشید ناصحی، رییس اداره کل کنترل سل و جذام، مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت در برنامه روزنه در مورد روز جهانی کمک به جذامیان بیان داشت: آنچه که باعث ناراحتی جامعه پزشکی می شود این است که با وجود  تشخیص عوامل و درمان بیماری جذام هنوز ترس غیرطبیعی در جامعه نسبت به بیماری جذام وجود دارد.

وی افزود: بیماری جذام علیرغم تصور کهن، سرایت بسیار ناچیزی دارد و 95 درصد جامعه بشری به آن مصونیت ذاتی دارند و فقط 5 درصد جامعه بشری استعداد ژنتیکی دارند که اگر با بیمار درمان نشده، به طور طولانی در تماس نزدیک قرار بگیرند، بیمار خواهند شد.

ناصحی تصریح کرد: با توجه به این که درمان موثر این بیماری در دنیا و کشور ما رایگان است به نظر می رسد این ترسها و داغ اجتماعی که وجود دارد غیرمنطقی است و با انتقال این پیام باید به رفع این مشکل کمک کرد.

رییس اداره کل کنترل سل و جذام مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت ادامه داد: میکروب این بیماری سرعت کندی داشته و به همین دلیل دوره نهفتگی این بیماری طولانی و سیر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

95 درصد جامعه مصونیت ذاتی به جذام دارند

95 درصد جامعه مصونیت ذاتی به جذام دارند