مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 بهمن 1402 ساعت 20:002024-02-02اقتصادي

160 مصوبه در دور دوم سفر رییس جمهور به هرمزگان


160 مصوبه و بیش از 15 هزار میلیارد تومان منابع جدید برای سفر دور دوم رییس جمهور به هرمزگان در نظر گرفته شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور عصر امروز در نشست شورای اداری هرمزگان اظهار کرد: در جلسات کارشناسی حدود 160 مصوبه برای دور دوم سفر منعقد کردیم که اعتبار این مصوبات بیش از 155 هزار میلیارد ریال است.

وی با بیان این که تکمیل کرویدور نوار ساحلی جنوب کشور و اجرای پروژه های محتلف آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی از محوری ترین مصوبات بشمارمی رود، تکمیل پروژه های ریلی، آبرسانی به روستاها و مجتمع های روستایی، تکمیل سدهای مختلف، تکمیل پل خلیح فارس، اختصاص 18 هزار میلیارد ریال برای طرح های حوزه آموزش و پرورش را از دیگر مصوبات دور دوم سفر رییسی به هرمزگان برشمرد.

منصوری عنوان داشت: تردد خودروهای سواری و خدمات عمومی دارای پلاک منطقه آزاد کیش و قشم در سطح استان مطرح شده است که مجموعه کارشناسی پیشنهاد می دهد در صورت صلاحدید رییس جمهور در مصوبات سفر قید و ذکر شود که مقدمات آن فراهم شده است.

معاون اجرایی رییس جمهور به ضرورت تکمیل آبشیرین کن های استان به منظور رفع تنش آبی از این منطقه اشاره و بیان داشت: مصوب شده تا 30 درصد از ظرفیت تولید آب از آبشیرین کن های انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

160 مصوبه در دور دوم سفر رییس جمهور به هرمزگان

160 مصوبه در دور دوم سفر رییس جمهور به هرمزگان