مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 بهمن 1402 ساعت 10:002024-01-30اقتصادي

بهره برداری از فاز اول تقاطع فتح - باغستان در دهه فجر


با بهره برداری از پروژه تقاطع فتح- باغستان 2.

4 میلیون لیتر کاهش مصرف بنزین در طول سال را به دنبال دارد.

ضمن اینکه این زیرگذر حدود 8 هزار نفر در ساعت ظرفیت جابجایی دارد که اجرای آن اثرات ایمنی و کاهش تصادفات را نیز خواهد داشت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه 21 اظهار کرد: شهرهای وابسته و اقماری در اطراف تهران با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی، روز به روز جمعیت بیشتری پیدا می کنند که البته بحث اشتغال شهروندان شان در تهران است.

از این روز بحث حمل و نقل آنها برای تردد به تهران اهمیت پیدا می کند.

وی گفت: با توجه به اینکه از طریق اتوبان باغستان، شهرهای ملارد و شهریار و باغستان به تهران تردد دارند، بحث پروژه تقاطع فتح- باغستان چند سالی بود که در برنامه قرار داشت و از سال 98 از محل اعتبارات جرائم راهنمایی و رانندگی آغاز شد و تا سال 1400 حدود 30 میلیارد تومان برای آن هزینه شده و دارای پیشرفت 60 درصد بود.

بهره برداری از فاز اول تقاطع فتح- باغستان در دهه فجر شهردار منطقه 21 افزود: با توجه به ختم پیمان پیمانکار قبلی، انتهای سال 1400 پیمانکار جدیدی انتخاب و تجهیز کارگاه انجام شد.

البته تا آن زمان حدود 25 درصد هزینه کار پرداخت شده بود و در بحث فیزیکی.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از فاز اول تقاطع فتح - باغستان در دهه فجر

بهره برداری از فاز اول تقاطع فتح - باغستان در دهه فجر