مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 دی 1402 ساعت 15:002024-01-12سياسي

امام جمعه ماهدشت: سینمای خانوادگی ذبح کننده فرهنگ ایرانی اسلامی است


مسوُولان با اهداف واهی خود ساخته تصمیماتی می گیرند که فرهنگ ایرانی اسلامی را عملا جلوی چشم ها دارند ذبح می کنند و صدا از صدایی بلند نمی شود، - به گزارش خبرگزاری فارس از ماهدشت، حجت الاسلام والمسلمین علی رادمرد، امام جمعه ماهدشت، امروز در خطبه های پیش از نماز جمعه با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی، ماه رجب از حرمت و قداست خاصی برخوردار می باشد و فرا رسیدن این ماه، نعمت بزرگی است، گفت: باید از آن بهره فراوان برد.

ماه رجب، ماه درخواست ظرفیت است، هرچند هر کار ناشایستی، از انسان ظرفیت هایی را می گیرد ولی خدای ظرفیت ده، همچنان بخشنده است.

وی با اشاره به حدیث نبی اکرم (ص) فرموند: ماه رجب ماه استغفار امت من است، پس در این ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خداوند آمرزنده و مهربان است ، افزود: این حدیث شریف گویای این حقیقت است که آمادگی نفس برای مغفرت در ماه رجب بسیار بالاتر از ماه های دیگر است، خداوند توجه ویژه ای در این ماه به انسان دارد.

رادمرد با بیان اینکه مایه افسوس است که این ماه به غفلت بگذرد، ادامه داد: برای این که انسان بتواند از رجب، شعبان و ماه مبارک رمضان، استفاده چند هزار ساله کند و برای آخرت و ابدیتش ذخیره کند، باید کمی از وقت خود را برای خود انسانی اش فارغ کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه ماهدشت: سینمای خانوادگی ذبح کننده فرهنگ ایرانی اسلامی است

امام جمعه ماهدشت: سینمای خانوادگی ذبح کننده فرهنگ ایرانی اسلامی است