مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 دی 1402 ساعت 16:502023-12-26حوادث

دستگیری فردی با 117 میلیون اسکناس تقلبی در آبیک

دستگیری فردی با 117 میلیون اسکناس تقلبی در آبیک

فرمانده انتظامی شهرستان آبیک از کشف 117 میلیون ریال اسکناس تقلبی در بخش بشاریات و دستگیری یک نفر در این خصوص خبر داد.

  - ایسنا/قزوین فرمانده انتظامی شهرستان آبیک از کشف 117 میلیون ریال اسکناس تقلبی در بخش بشاریات و دستگیری یک نفر در این خصوص خبر داد.

  سرهنگ بهروز لامعی اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان بخش بشاریات به یگان انتظامی و بیانات وی مبنی بر حضور فردی مشکوک در شهر خاکعلی و احتمال اعمال مجرمانه توسط وی، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران پس از گرفتن مشخصات دقیق از فرد مذکور به سطح شهر اعزام شدند و با استفاده از شگردهای پلیسی متهم را که در حال خرید اقلام از یک واحد صنفی بود شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان آبیک عنوان کرد: به منظور رعایت حقوق شهروندی و حفظ شأن فرد مورد نظر، مأموران به صورت نامحسوس متهم را تحت نظر داشتند، که در حین پرداخت وجه به فروشنده، متوجه شدند وی از اسکناس های تقلبی استفاده کرده و قصد کلاهبرداری دارد.

بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، سرهنگ لامعی بیان کرد: متهم بلافاصله توسط مأموران دستگیر شده و از وی 117 میلیون ریال اسکناس تقلبی کشف شد.

وی خاطرنشان کرد: از احساس مسئولیت و ورود به موقع شهروندی که موجب اطلاع رسانی این موضوع به پلیس شده بود، تش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری فردی با 117 میلیون اسکناس تقلبی در آبیک

دستگیری فردی با 117 میلیون اسکناس تقلبی در آبیک