مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 دی 1402 ساعت 08:302024-01-09اقتصادي

رواج اشرافی گری در شهرداری گرگان؛ واقعیت یا توهم؟


به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، شهرداری ها به عنوان یکی از نهاد های نیمه دولتی به سبب نوع ساختار اداری و مالی نسبت به سایر نهاد ها و ارگان ها، - برخی اعضای شورای شهر گرگان لایحه خرید خودرو 2.

5 میلیارد تومانی برای شهرداری را سمبل اشرافی گری و تجمل دانسته و تعداد دیگر این خودرو را ضروری و متعارف می دانند و بر این باورند که مهم ترین ویژگی مجموعه مدیریتی این شهر، ویژه بینی به محلات کم برخوردار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، شهرداری ها به عنوان یکی از نهاد های نیمه دولتی به سبب نوع ساختار اداری و مالی نسبت به سایر نهاد ها و ارگان ها، بیشتر آبستن وقوع تخلف و فساد بوده‎اند که برخی از آن ها تا سال های سال در اذهان مردم باقی مانده است؛ که شهرداری گرگان هم از این قاعده مستثنا نبوده است.

فعالیت حدود 3 هزار کارمند، اعتبارسالانه حدود 2 هزار میلیارد تومانی در کنار امکان برخورداری از رانت اطلاعاتی و ارتباطی، گستردگی فعالیت شهرداری، تعداد زیاد بخش نامه ها و آیین نامه ها، حجم بالای مراودات مالی و تجاری در حوزه های عمرانی، فرهنگی و ده ها موضوع دیگر سبب می شود امکان بروز تخلف و فساد های فردی و جمعی محتمل باشد که از آن جمله می توان به ارتشاء، اختلاس و سایر دست بُرد های مالی اشاره کرد که در زمره میل! بیت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رواج اشرافی گری در شهرداری گرگان؛ واقعیت یا توهم؟

رواج اشرافی گری در شهرداری گرگان؛ واقعیت یا توهم؟