مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 دی 1402 ساعت 01:152024-01-10اجتماعي

صدور کارت های هوشمند ملی تا پایان امسال


بیش از 98 درصد از جمعیتی که مشمول کارت هوشمند ملی بوده اند، ثبت نامشان در سامانه انجام شده است، این جمعیت شامل افراد بالای 15 سال است.

-  مدیرکل ثبت احوال لرستان با اشاره به صدور کارت های هوشمند ملی معوق تا پایان امسال در این استان، از تمدید کارت های منقضی تا 1405 خبر داد.

فریبرز امیری در گفت وگو با مهر با بیان اینکه جمعیتی که در استان مشمول دریافت کارت هوشمند ملی می شوند، تقریباً پوشش داده شده است، اظهار داشت: بیش از 98 درصد از جمعیتی که مشمول کارت هوشمند ملی بوده اند، ثبت نامشان در سامانه انجام شده است، این جمعیت شامل افراد بالای 15 سال است.

وی عنوان کرد: کار صدور کار هوشمند ملی از اواخر سال 97، به دلیل تحریم ها و… دچار وقفه ای شد که از اراده سازمان ثبت احوال هم خارج شود.

مدیرکل ثبت احوال لرستان با بیان اینکه بااین وجود سازمان ثبت احوال ثبت نام مردم را متوقف نکرد، گفت: ثبت نام برای دریافت حدود 10 میلیون کارت هوشمند ملی در سامانه ثبت احوال انجام شد و منتظر بودند که کارت ها به دستشان برسد.

امیری با اشاره به اینکه در دی ماه 1400، با تأمین اعتباری که صورت گرفته و پیگیری های انجام شده از سوی دولت، با استفاده از توان داخلی و ظرفیت هایی که در داخل بود، روند خط تولید کارت های هوشمند ملی شروع شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور کارت های هوشمند ملی تا پایان امسال

صدور کارت های هوشمند ملی تا پایان امسال