مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 دی 1402 ساعت 02:352024-01-08فرهنگي

اظهارات احمد الستی درباره یک فیلم با بازی حامد بهداد

اظهارات احمد الستی درباره یک فیلم با بازی حامد بهداد

احمد الستی با بیان اینکه «هم نسلان من فیلم «گیجگاه» را بهتر می ­فهمند»، این اثر سینمایی را در زبان آکادمیک یک فیلم بینامتنی راجع به سینمای ایران معرفی کرد.

- احمد الستی با بیان اینکه هم نسلان من فیلم گیجگاه را بهتر می ­فهمند ، این اثر سینمایی را در زبان آکادمیک یک فیلم بینامتنی راجع به سینمای ایران معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد الستی - پژوهشگر سینما، مترجم و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و نیز مدیرگروه رشته سینما در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران - در اکرانی خصوصی پس از تماشای فیلم سینمایی گیج­گاه به کارگردانی عادل تبریزی نظرات خود را درباره این فیلم مطرح کرد.

وی با اشاره به فضای دهه 60 و 70 حاکم بر فیلم سینمایی گیج­گاه می گوید: این فیلم ارجاعات بسیاری به گذشته سینمای ایران دارد و واقعاً به منظور فهم کامل این فیلم باید مثلا حتی تا 60-70 سال قبل را مرور کرد.

چیزهایی که در این فیلم هست کاملا حاکی از این است که فیلمساز چقدر تسلط به تاریخ سینمای ایران داشته است و بعد لحظه به لحظه ما می دیدیم که با سینمای ایران دارد پیش می­رود.

هم نسل های من این فیلم را بهتر می­فهمند چون از جایی شروع می­ شود که سینمای ایران واقعا حرکتی به خودش داد؛ می توان گفت در زبان آکادمیک گیج­گاه یک فیلم بینامتنی راجع به سینمای ایران است و من بابت ساختش ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اظهارات احمد الستی درباره یک فیلم با بازی حامد بهداد

اظهارات احمد الستی درباره یک فیلم با بازی حامد بهداد