مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 دی 1402 ساعت 17:502024-01-12بين الملل

النجباء: منافع آمریکا در تیررس آتش همه گروه های مقاومت قرار خواهد گرفت


جنبش مقاومت اسلامی «النجباء» در عراق به دنبال حمله آمریکا و انگلیس به خاک یمن، تاکید کرد که پس از امروز، منافع آمریکا و سایر کشورهای عضو ائتلاف امنیت نخواهند داشت.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، گروه مقاومت النجباء در عراق، شامگاه امروز (جمعه)، در بیانیه ای به تجاوز آمریکا و انگلیس به خاک یمن واکنش نشان داد.

 آمریکا و انگلیس، بامداد امروز (جمعه) در پاسخ به عملیات های ارتش یمن در دریای سرخ علیه کشتی های اسراییلی و نیروهای آمریکایی، بیش از 12 نقطه در یمن را با هواپیما، کشتی و زیردریایی مورد هدف قرار دادند.

 بلافاصله بعد از این حمله، نیروهای انصارالله یمن خبر دادند که در حال شلیک موشک های بالستیک به سمت مواضع دشمن در دریای سرخ و باب المندب هستند.

جنبش النجباء در عراق در واکنش به این حمله گفت: تجاوز آمریکایی جدیدی علیه برادرانمان در یمن عزیز صورت پذیرفت که در نتیجه آن، غیرنظامیان و افراد بی گناه در برابر چشم جهانیان و با استقبال برخی سازشکاران و خائنان به شهادت رسیدند .

این گروه عراقی اضافه کرد: آمریکایی ها بار دیگر بر جنایتکار بودنشان صحه گذاشته و نشان دادند اهمیتی برای هنجارها و قوانین بین المللی قائل نیستند و صرفا بر مبنای نظام تک قطبی حرکت می کنند .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

النجباء: منافع آمریکا در تیررس آتش همه گروه های مقاومت قرار خواهد گرفت

النجباء: منافع آمریکا در تیررس آتش همه گروه های مقاومت قرار خواهد گرفت