مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 دی 1402 ساعت 09:002023-12-25پزشكي

مشارکت بیش از 16 هزار نفر از جمعیت مه ولات در پویش ملی سلامت

مشارکت بیش از 16 هزار نفر از جمعیت مه ولات در پویش ملی سلامت

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مه ولات گفت: از آغاز طرح پویش ملی دیابت و فشارخون بالا، 42 درصد از جمعیت بالای 18 سال شهرستان در آن مشارکت داشته اند.

-  جواد جوانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در تربت حیدریه اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ملی سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا در شهرستان مه ولات که از 20 آبان آغاز شده، تعداد 16 هزار و 528 نفر مورد پایش قرار گرفته اند.

وی با تاکید بر اینکه 39 هزار و 779 نفر جمعیت هدف بالای 18 سال در این شهرستان هستند خاطر نشان کرد: از ابتدای طرح  155 نفر دارای فشار خون بالا تشخیص داده شده و 87 نفر مبتلا به دیابت بودند که  ضمن تشکیل پرونده برای آزمایش های تکمیلی به مرکزهای درمانی ارجاع شدند.

جوانی مهمترین عوارض بیماری دیابت را نارسایی کلیه، نارسایی قلبی ،مغزی و اختلالات چشمی و نابینایی، عوارض سیستم عصبی، پای دیابتی برشمرد و گفت: آموزش خودمراقبتی در برابر بیماری دیابت، کنترل وزن، تغذیه سالم، ورزش و فعالیت بدنی، مصرف منظم داروها، خودپایشی وخودمراقبتی، 6 اصل مهم در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت می باشد.

وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح افزایش آگاهی عموم  مردم در خصوص بیماری دیابت و فشارخون بالا، غربالگری، شناسایی، پیگیری،  مراقبت و درمان بیماران شناسایی شده در قالب پزشک خانواده و نظام ارجاع است گفت:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت بیش از 16 هزار نفر از جمعیت مه ولات در پویش ملی سلامت

مشارکت بیش از 16 هزار نفر از جمعیت مه ولات در پویش ملی سلامت