مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 دی 1402 ساعت 12:052024-01-13اقتصادي

توقف 5 ساعته قطار تهران - مشهد


مشهد که شب گذشته مبدأ را ترک کرده بود، به مدت پنج ساعت در شاهرود متوقف شد.

- قطار تهران - مشهد که شب گذشته مبدأ را ترک کرده بود، به مدت پنج ساعت در شاهرود متوقف شد.

به گزارش ایسنا، قطار تهران - مشهد شرکت نوالرضا که شب گذشته ساعت 21:30 تهران را ترک کرده بود، صبح امروز در شاهرود متوقف شد و به مدت پنج ساعت در این شهر ماند.

به مسافران این قطار اینطور اطلاع رسانی شده که دیزل دچار مشکل شده است.

روابط عمومی راه آهن درباره این موضوع به ایسنا گفت: در صورت تاخیر بالای سه ساعت، جریمه به مسافران پرداخت می شود.

به گزارش ایسنا، آنطور که در وب سایت شرکت راه آهن آمده، مسافران می توانند حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از تاریخ حرکت قطار، با اصل بلیت به همراه کارت شناسایی معتبر (کارت ملی یا شناسنامه) به دفاتر فروش بلیت مراجعه و نسبت به دریافت مبلغ خسارت اقدام کنند.

با توجه به جدول زیر، در صورت تاخیر سه ساعته 50 درصد قیمت بلیت و در صورت تاخیر پنج ساعته، 100 درصد بهای بلیت باید به مسافران پرداخت شود.

همچنین از آن جاکه فاصله تهران تا مشهد کمتر از 12 ساعت است و این قطار شب گذشته تهران را ساعت 21 از مبدأ ترک کرده؛ با توجه به اینکه با پنج ساعت تاخیر صورت گرفته، از ساعت 13 عبور می کند و باید یک وعده ناهار به مسافران داده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توقف 5 ساعته قطار تهران - مشهد

توقف 5 ساعته قطار تهران - مشهد