مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 دی 1402 ساعت 15:452024-01-07اقتصادي

ناترازی گاز نسبت به سال گذشته کمتر شد


مدیرعامل شرکت ملی گاز با اشاره به کاهش ناترازی گاز گفت: پروژه هوشمندسازی نظام توزیع گاز کشور با اعتبار بیش از 4 میلیارد دلار در حال پیگیری است و تا پایان سال به صورت آزمایشی در 6 استان اجرایی می شود.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز در آیین امضای توافق نامه همکاری مشترک در زمینه بومی سازی تجهیزات و اقلام راهبردی صنعت گاز عنوان کرد: در حال حاضر حدود 700 میلیارد تومان با شرکت های دانش بنیان قرارداد داریم و با 100 مجموعه دانش بنیان در حال همکاری هستیم.

وی افزود: مجموع قراردادها و مجوزهای قرارداد ساخت بار اول در صنعت گاز 60 میلیون یورو است.

40 قلم کالای راهبردی در صنعت گاز تا پایان دولت سیزدهم بومی سازی می شود که سالانه 250 میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد.

چگنی توضیح داد: شرکت ملی گاز با ایجاد 4 انستیتو فناوری، همکاری دانش بنیان خود با دانشگاه ها را آغاز کرده است.

مثلا پروژه هوشمندسازی نظام توزیع گاز کشور با اعتبار بیش از 4 میلیارد دلار در حال اجراست و اکنون کنسرسیومی برای اجرای طرح پایلوت هوشمندسازی کنتورهای گاز ایجاد شده تا در 6 استان در مرحله اول به صورت آزمایشی اجرایی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناترازی گاز نسبت به سال گذشته کمتر شد

ناترازی گاز نسبت به سال گذشته کمتر شد