مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 دی 1402 ساعت 15:202024-01-14اقتصادي

پروژه تعطیل شده در شهرداری شیراز نداریم

پروژه تعطیل شده در شهرداری شیراز نداریم

شهردار شیراز با بیان اینکه امروز در شهرداری حتی یک پروژه نیمه تعطیل هم وجود ندارد، گفت: با اتحاد و انسجام ایجادشده بین شورای اسلامی شهر و شهرداری، - ایسنا/فارس شهردار شیراز با بیان اینکه امروز در شهرداری حتی یک پروژه نیمه تعطیل هم وجود ندارد، گفت: با اتحاد و انسجام ایجادشده بین شورای اسلامی شهر و شهرداری، امور به خوبی پیش می رود.

محمدحسن اسدی امروز (یکشنبه، 24 دی ماه) در شورای مدیران شهرداری این کلان شهر که با حضور استاندار فارس برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 80 درصد بودجه 23 هزار و 500 میلیارد تومانی امسال شهرداری شیراز مربوط به حوزه عمرانی است.

وی ادامه داد: همزمان با شروع به کار دوره ششم شورای شهر شیراز، کمتر از 60 درصد بودجه عمرانی و بیش از 40 درصد بودجه جاری بود، اما امسال فقط 20 هزار میلیارد تومان فعالیت عمرانی در این کلان شهر اجرایی شده است.

شهردار شیراز بیان کرد: امروز در شهرداری شیراز حتی یک پروژه نیمه تعطیل وجود ندارد و با اتحاد و انسجام ایجادشده بین شورای اسلامی شهر و شهرداری، امور به خوبی پیش می رود.

اسدی با تاکید بر اینکه پروژه تعطیل شده در شهرداری شیراز نداریم، اظهار کرد: حمل ونقل عمومی را در اولویت امور قرار داده ایم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروژه تعطیل شده در شهرداری شیراز نداریم

پروژه تعطیل شده در شهرداری شیراز نداریم