مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 دی 1402 ساعت 12:312024-01-10اجتماعي

جوکار: با مخالفت سازمان امور اداری و استخدامی کشور تبدیل وضعیت معلمان عملیاتی نشد


به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمدصالح جوکار پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به این که معلمان خرید خدمات، حق دارند، ناراحت باشند، اظهار کرد: تاکنون دو دستور از وزیر آموزش و پرورش برای تبدیل وضعیت معلمان خرید خدمات گرفته شد، ولی به علت عدم صدور مجوز از سوی سازمان امور استخدامی کشور، عملیاتی نشد؛ اما بازهم پیگیرم و اصرار دارم تا به نتیجه برسد.

وی به مشکلات معلمان خرید خدمات آموزشی اشاره کرد و فازود: این قشر زحمت کش، سال ها زحمات بسیاری برای آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم کشیده اند، ولی همچنان تعیین تکلیف نشده اند و چون ردیف استخدامی برایشان تعریف نشده، سازمان برنامه و بودجه، اعتباری برای جذب و استخدام آن ها اختصاص نمی دهد؛ سال گذشته از طریق صنایع و معادن ، استان مبالغی اخذ و بخشی از حقوقشان پرداخت شد.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تصریح کرد: اکنون پس از گذشت 4 ماه از آغاز سال تحصیلی، متأسفانه حقوقشان به صورت کامل پرداخت نشده است، برای تبدیل وضعیت در طول این مدت، دو دستور از وزیر آموزش و پرورش گرفته شد ولی متأسفانه به دلیل مخالفت سازمان امور اداری و استخدامی ، تا این لحظه اقدامی برای عملیاتی شدن این دستور، صورت نپذیرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جوکار: با مخالفت سازمان امور اداری و استخدامی کشور تبدیل وضعیت معلمان عملیاتی نشد

جوکار: با مخالفت سازمان امور اداری و استخدامی کشور تبدیل وضعیت معلمان عملیاتی نشد