مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 آذر 1402 ساعت 16:502023-12-08اقتصادي

سرانه فضای سبز سنندج تا پایان دوره ششم شورا به حد نرمال می رسد


در شورای شهر سیاست گذاری شده است که تا پایان دوره ششم شورا سرانه بهره مندی شهروندان سنندجی از فضای سبز به حد نرمال برسد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عزت رضایی عصر امرکز در مراسم بهره برداری از پارک 20 هکتاری روجیار در سنندج اظهار کرد: توسعه فضای سبز نقش مهمی در ایجاد نشاط در جامعه دارد ویک سرمایه گذاری بلندمدت است.

وی افزود: با افتتاح پارک20 هکتاری روجیار سرانه فضای سبز در شهر سنندج بالاتر رفت و امیدواریم با بهره برداری از دیگر پروژه های در دست اقدام بتوانیم میانگین بهره مندی شهر سنندج در فضای سبز را میانگین کشوری برسانیم.

رییس شورای اسلامی شهر سنندج تصریح کرد: فضای سبز یکی از اصلی ترین زیرساخت های توسعه ای است و توجه به این مقوله مهم به عنوان یکی از اولویت های اصلی شهرداری و شورای دور ششم مد نظر قرار گرفته است.

رضایی افزود: توسعه پایدار مقوله بسیار مهمی است که  در حوزه شهرسازی و هم در بحث تحقق عدالت اجتماعی بسیار موثر باشد.

وی اضافه کرد: در شورای شهر سیاست گذاری شده تا پایان دوره ششم شورا سرانه بهره مندی شهروندان سنندجی از فضای سبز به حد نرمال برسد.

رییس شورای اسلامی شهر سنندج با تاکید براینکه در توسعه فضای سبز دیدگاه اقتصادی نیز مورد توجه قرار گرفته است، گفت: در رهگذر موضوع توسعه فضای سبز شهری برنامه ریزی های مختلف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرانه فضای سبز سنندج تا پایان دوره ششم شورا به حد نرمال می رسد

سرانه فضای سبز سنندج تا پایان دوره ششم شورا به حد نرمال می رسد