مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 آذر 1402 ساعت 18:002023-12-04سياسي

واکنش وزارت ارتباطات به بازداشت مدیر پلتفرم سروش


مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات حمایت و توسعه پلتفرم های داخلی را از وظایف این وزارتخانه دانسته و گفت: التزام به قانون وظیفه همه پلتفرم ها است.

- به گزارش خبرنگار علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، محمداحسان خرامید مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات پس از اعلام خبر بازداشت مدیرعامل پیام رسان سروش در شبکه اجتماعی ویراستی نوشته است:  حمایت و توسعه پلتفرم های داخلی از وظایف وزارت ارتباطات بوده و هست و البته التزام به قانون هم وظیفه پلتفرم ها است.

در حال پیگیری موضوع هستیم و از دستگاه قضایی هم انتظار صبوری بیشتری در مواجهه با پلتفرم های داخلی داریم همانطور که در موارد مشابه با درایت و نگاه حمایتی به موضوع توجه داشتند.

  گفتنی است، صبح امروز خبری مبنی بر بازداشت مدیرعامل پیام رسان سروش در خبرگزاری ها منتشر شد؛ ساعتی بعد اعلام شد این فرد پس از تفهیم اتهام به قید وثیقه آزاد شده است.

روابط عمومی سروش نیز در بیانیه ای اعلام کرد بازداشت در کار نبوده و مدیرعامل این پلتفرم جهت پاره ای از توضیحات در مورد موضوع پالایش محتوای پیام رسان در دادسرای ارشاد حاضر شد.

  لازم به ذکر است مسئولیت پلتفرم های کاربرمحور در قبال محتواهای منتشرشده در بستر آن ها، یکی از چالش های اصلی اکوسیستم دیجیتال در سال های اخیر بوده و هنوز قوانین صریح و شفافی در خ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش وزارت ارتباطات به بازداشت مدیر پلتفرم سروش

واکنش وزارت ارتباطات به بازداشت مدیر پلتفرم سروش