مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 آذر 1402 ساعت 12:202023-12-11سياسي

زلفی گل: بودجه فعلی در حوزه فناوری، شایسته جامعه دانشگاهی ایران نیست


وزیر علوم در آیین افتتاح نمایشگاه دستاورد های پژوهش و فناوری فن بازار ایران گفت: امروز بودجه فناوری در حوزه تحقیق و توسعه تنها 83 صدم درصد است و این امر برای جامعه دانشگاهی ایران شایسته نیست.

- به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاورد های پژوهش و فناوری فن بازار ایران همزمان با هفته پژوهش صبح امروز با حضور وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رییس جمهور افتتاح شد.

در این مراسم، محمد علی زلفی گل با اشاره به پیشرفت های فناورانه در دانشگاه ها گفت: در دوران قبل از انقلاب اسلامی تولیدات علمی کشور ما حدود 500 عدد بود و دانشگاهیان ما فقط معطوف به دانشگاه بودند به طوری که بعد از انقلاب و در دوران جنگ ما حتی توانایی ساخت یک سیم خاردار را نداشتیم.

  وی افزود: بعد از انقلاب اما شرایط فرق کرده است به گونه ای که تنها امسال 78 سند علمی و 2202 محصول جدید ارائه شده که در TRL بین 4 تا 5 قرار دارد.

  زلفی گل با بیان اینکه دستاوردهای امروز نتیجه جهاد علمی خانواده بزرگ دانشگاهی، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری است، گفت: امروز  ما 930 دانشمند یک درصد بین المللی  و بیش از 2240 دانشمند دو درصد بین المللی در کشور داریم، همچنین 400 دانشمند برتر 1درصد علوم انسانی در پایگاه استنادی جهان اسلام داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زلفی گل: بودجه فعلی در حوزه فناوری، شایسته جامعه دانشگاهی ایران نیست

زلفی گل: بودجه فعلی در حوزه فناوری، شایسته جامعه دانشگاهی ایران نیست