مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 آذر 1402 ساعت 18:302023-12-06سياسي

فرماندار: زمین های کشاورزی مانع اجرای طرح نهضت ملی شیروان است


دلیل تاخیر در اجرای طرح نهضت ملی مسکن شیروان احاطه شدن این شهرستان در محدوده زمین های کشاورزی است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، دولت اسماعیل زاده، فرماندار شیروان در ابتدای جلسه شورای اداری شیروان با اشاره به مشکلات به وجود آمده در حوزه نهضت ملی مسکن این شهرستان، اظهار کرد: علیرغم پیگیری های مستمر فرمانداری و برگزاری جلسات متعدد جهت تسریع در شروع عملیاتی این پروژه با اشکال قانونی جهاد کشاورزی روبرو شده است.

وی وجود قانون جهاد کشاورزی مبنی بر اراضی نوع 1 و 2 را موجب تأخیر بوجود آمده دانست و گفت: با اینکه قانون فوق قطعاً درست و بجا است اما راهکارهایی برای شهرهایی مثل شیروان که دایره وار در احاطه زمین های کشاورزی هستند، در نظر گرفته نشده است.

فرماندار شیروان به مشکلات موجود در خصوص برق چاه های عمیق کشاورزی و صنایع کوچک شهرستان پرداخته و افزود: برنامه ریزی ها و پیگیری های لازم جهت رفع این مشکلات با همکاری و همدلی مدیران محقق خواهد شد.

اسماعیل زاده سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی در شهرک صنعتی شیروان در کمتر از 2 سال گذشته را نتیجه همکاری و تعامل بین اجزای حاکمیتی دانست.

وی در ادامه با اشاره به رونمایی از سامانه شهریاران از مدیران خواست، در اسرع وقت طرح های خود را در این سامانه ثبت نموده و اطلاع رسانی لازم را به گروه ها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار: زمین های کشاورزی مانع اجرای طرح نهضت ملی شیروان است

فرماندار: زمین های کشاورزی مانع اجرای طرح نهضت ملی شیروان است