مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 آذر 1402 ساعت 11:412023-12-04اجتماعي

نائب رییس کمیسیون آموزش مجلس: آسیب غیرحضوری شدن مدارس قابل جبران نیست


نائب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه غیر حضوری شدن مدارس در آلودگی هوا اولویت مجلس و آموزش و پرورش نیست، گفت: تعطیلی و غیرحضوری شدن مدارس در طولانی مدت باعث آسیب فضای آموزشی در کشور می شود که قابل جبران نیست.

- به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران توانا این روزها شهرهای کشور با معظل آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند.

  هنگامی که آلودگی هوا تداوم پیدا کرده و شاخص آلودگی به بالاتر از عدد 200 برسد، در این صورت وضعیت هوا در شرایط بسیار ناسالم یا همان اضطرار قرار گرفته که باید اقدامات فوری جهت کاهش آلودگی هوا صورت گیرد.

در این شرایط طبق قانون هوای پاک، اعضای کمیته اضطرار آلودگی هوا باید تصمیم گیری کند که این کمیته تنها چاره رفع مشکل آلودگی هوا را غیر حضوری کردن مدارس می داند این در حالی است که رضا مراد صحرایی در اواخر شهریورماه در جمع خبرنگاران درباره تعطیلی مدارس به دلیل آلودگی هوا، اظهار کرده بود، غیر فعال کردن مدارس باید الویت آخر باشد و به هیچ عنوان رای به غیر حضوری شدن مدارس نمی دهیم.

اما ما شاهد این شدیم که از یکشنبه 12 آذر مدارس تهران به دلیل شدت آلودگی هوا غیر حضوری شد اگر این شرایط ادامه دار شود خانواده ها با مشکلاتی مواجه خواهند شد از جمله این شرایط شلوغ بودن سامانه شاد آموزشی و وارد نشدن دانش آم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نائب رییس کمیسیون آموزش مجلس: آسیب غیرحضوری شدن مدارس قابل جبران نیست

نائب رییس کمیسیون آموزش مجلس: آسیب غیرحضوری شدن مدارس قابل جبران نیست