مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 آذر 1402 ساعت 14:252023-12-20اقتصادي

تداوم مهاجرت مرمت کاران فرش دستباف به کشورهای همسایه/ وزیر صمت خواستار اصلاح قانون شد


با توجه به تداوم مهاجرت استادکاران مرمت فرش دستباف به کشورهای همسایه، وزیر صنعت، معدن و تجارت طی نامه ای به معاون اول رییس جمهوری، خواستار اصلاح آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی شده است.

- با توجه به تداوم مهاجرت استادکاران مرمت فرش دستباف به کشورهای همسایه، وزیر صنعت، معدن و تجارت طی نامه ای به معاون اول رییس جمهوری، خواستار اصلاح آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی شده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی - وزیر صمت- در این نامه به جایگاه و اهمیت فرش دستباف ایرانی به لحاظ اشتغال زایی و ارزآوری اشاره کرده و گفته که با توجه به بهره مندی از وجود استادکاران به نام و مطرح در کل کشور و با توجه به اینکه فرش دستباف، یک کالای سرمایه ای است، پس از صدور نیز نیاز به خدمات پس از فروش از جمله عملیات رفو، شستشو و رنگ برداری دارد، اما به دلیل مشکلات لزوم اخذ تضمین جهت ورود موقت اینگونه فرش ها، علاوه بر فراهم آوردن زمینه مهاجرت استادکاران مرمت فرش دستباف به کشورهای همسایه، عملاً صرفه اقتصادی برای استفاده از این ظرفیت بالقوه از بین رفته است.

اما به گفته وی در صورت ارائه تسهیلات لازم برای تعداد زیادی از افراد مجرب که سالیان متمادی به این حرفه اشتغال داشته اند و اینک در کشورهای ترکیه، پاکستان و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تداوم مهاجرت مرمت کاران فرش دستباف به کشورهای همسایه/ وزیر صمت خواستار اصلاح قانون شد

تداوم مهاجرت مرمت کاران فرش دستباف به کشورهای همسایه/ وزیر صمت خواستار اصلاح قانون شد