مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 آذر 1402 ساعت 15:202023-12-02بين الملل

سخنگوی یونیسف: مناقشه غزه جنگی علیه کودکان است


سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) کشتار گسترده کودکان در غزه را محکوم کرد و از تمامی کسانی که از نفوذ در این مناقشه برخوردار هستند خواست تا به پایان آن کمک کنند.

- سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) کشتار گسترده کودکان در غزه را محکوم کرد و از تمامی کسانی که از نفوذ در این مناقشه برخوردار هستند خواست تا به پایان آن کمک کنند.

به گزارش ایسنا، جیمز الدر، سخنگوی یونیسف در پیامی تصویری که جمعه در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرد، گفت: آتش بس تمام شد.

از همین حالا صدای بمباران را می شنویم.

من در بیمارستان هستم.

حدود 50 متری من یک بمب اصابت کرد.

این بزرگ ترین بیمارستان غزه است که هنوز فعال است و دو برابر ظرفیت خود بیمار دارد.

سازوکار درمانی غزه تحت فشار است.

این سخنگوی یونیسف با بیان اینکه که جهان دیگر نمی تواند شاهد کودکان مجروح جنگ باشد، گفت: این جنگی علیه کودکان است.

در 24 نوامبر و پس از چند روز مذاکره غیرمستقیم، رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین به توافق برای آتش بس موقت به مدت چهار روز و تبادل اسرا دست یافتند؛ توافقی که قرار بود در روز دوشنبه هفته گذشته به پایان برسد، اما حماس در آخرین ساعات اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش بس بشردوستانه برای دو روز دیگر و با همان شروط پیشین به توافق رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی یونیسف: مناقشه غزه جنگی علیه کودکان است

سخنگوی یونیسف: مناقشه غزه جنگی علیه کودکان است