مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آذر 1402 ساعت 07:452023-11-29اقتصادي

980 هکتار زمین به محدوده شهرهای سیستان و بلوچستان الحاق شد


معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: 980 هکتار زمین طی دو سال اخیر در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن به محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل الحاق شد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: 980 هکتار زمین طی دو سال اخیر در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن به محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل الحاق شد.

سید مهدی میری در گفت وگو با ایسنا افزود: این اداره کل در راستای انجام وظایف قانونی در موضوع جهش تولید مسکن با توجه به کمبود زمین در محدوده برخی شهرهای تحت پوشش، زمین های فاقد معارض برای الحاق را پیشنهاد داد که با پیگیری های صورت گرفته این اراضی در محدوده شهرهای حوزه سیستان، زاهدان، نوک آباد، خاش، سراوان، سیرکان، گلشن، هیدوچ و سوران بعد از طرح و تصویب در جلسات کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران به تصویب نهایب رسید.

وی تاکید کرد: این امر به توسعه شهرها در آینده کمک خواهد کرد و تلاشمان در الحاق اراضی این بوده که نیاز بلندمدت شهرهای استان به زمین را درنظر بگیریم.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: این استان در الحاق اراضی مورد نیاز برای اجرای ط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

980 هکتار زمین به محدوده شهرهای سیستان و بلوچستان الحاق شد

980 هکتار زمین به محدوده شهرهای سیستان و بلوچستان الحاق شد