مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 آذر 1402 ساعت 16:252023-12-08سياسي

فراهم سازی مقدمات آزادی 160 زندانی بدهکار مالی از محل سفر رییس جمهور به البرز


مقدمات آزادی 160 زندانی بدهکار مالی از محل سفر رییس جمهور به البرز فراهم شده و امروز شاهد آزادی 23 نفر از این افراد هستیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس، علی چهارمحالی در آیین آزادی 23 زندانی بدهکار مالی که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز که با حضور معاون اجرایی رییس جمهور و رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: با توجه به اینکه در سفر گذشته استانی رییس جمهور تعدادی از زندانیان بدهکار مالی مشمول رافت اسلامی شده بودند انتظار می رفت که در البرز به لحاظ تعداد بالای این افراد زندانیان بیشتری آزاد شوند.

وی اظهار کرد: از محل سفر رییس جمهور به البرز 150 میلیارد ریال به این امر اختصاص یافت و 10 میلیارد ریال نیز یک فرد خیر اهدا کرد.

چهار محالی در ادامه افزود: بدهی مالی 160 زندانی بالغ بر 820 میلیارد ریال است، تشریفات و مقدمات آزادی این افراد انجام شد به طوریکه از شکایان دعوت شد و نشست های صلح و سازش در روزهای اخیر انجام شد و در نهایت روز گذشته شعب قضایی و حقوقی کار فشرده ای را شروع کردند که در نهایت امروز منجر به آزادی 23 نفر بدهکار مالی شد.

مدیرکل زندان های استان با بیان اینکه مابقی 160 نفر تا 2 هفته آینده آزاد می شوند، تصریح کرد: تلاش هایی صورت گرفته و وعده هایی داده شده تا به همین تعداد تا اعیاد بهمن ماه و دهه مبارک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فراهم سازی مقدمات آزادی 160 زندانی بدهکار مالی از محل سفر رییس جمهور به البرز

فراهم سازی مقدمات آزادی 160 زندانی بدهکار مالی از محل سفر رییس جمهور به البرز