مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 آذر 1402 ساعت 15:252023-12-09اقتصادي

بیابان سرخس با کاشت درختان آباد می شود/ کنترل ریزگرد ها با مطالعات 210 هزار هکتار اراضی سرخس


به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، محسن فنودی در حاشیه درختکاری اراضی شهرستان سرخس در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور، - در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور، امروز بیش از 2400 نهال در 15 هکتار از اراضی بیابانی شهرستان سرخس کاشته می شود.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، محسن فنودی در حاشیه درختکاری اراضی شهرستان سرخس در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور، امروز بیش از 2400 نهال در 15 هکتار از اراضی بیابانی شهرستان سرخس کاشته می شود.

وی افزود: در سال جاری مطالعات 210 هزار هکتار از اراضی شهرستان سرخس انجام شده که برای کنترل ریزگرد ها و جلوگیری از مسدود شدن مسیر ریلی و جاده ای سرخس، نهالکاری در مناطق مختلف این شهرستان مرزی انجام می شود.

فنودی افزود: در شهرستان سرخس چهار کانون بحرانی فرسایش بادی شامل گنبدلی، خانگیران، صمدآباد و آبمال وجود دارد که ضرورت درختکاری در عرصه های بیابانی را بیشتر می کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی ضمن هشدار به متخلفینی که اقدام به قطع درختان تاغ می کنند از رسانه ها خواست تا به کمک منابع طبیعی آمده و با فرهنگ سازی، نسبت به آگاهی بخشی و تنویر افکار عمومی در این زمینه اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیابان سرخس با کاشت درختان آباد می شود/ کنترل ریزگرد ها با مطالعات 210 هزار هکتار اراضی سرخس

بیابان سرخس با کاشت درختان آباد می شود/ کنترل ریزگرد ها با مطالعات 210 هزار هکتار اراضی سرخس