مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 آذر 1402 ساعت 15:212023-11-23اجتماعي

تصویربرداری از یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک میاندشت جاجرم


به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی، رضا شکاریان مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسا لی شمالی اظهار کرد: یکی از شهروندان هنگام طبیعت گردی در ارتفاعات غرب پناهگاه حیات وحش میاندشت موفق به مشاهده و تصویر برداری از یک قلاده یوزپلنگ آسیایی شد.

وی گفت: این نهمین مشاهده یوزپلنگ و پنجمین مورد ثبت تصویر آن در شهرستان جاجرم توسط همیاران و محیط بانان طی سال جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی افزود: میاندشت و توران آخرین پناهگاه یوزپلن های ایرانی هستند و حفاظت از کریدور بین این دو منطقه نقش موثری در ادامه حیات این گونه دارد.

گفتنی است منطقه میاندشت شامل پناهگاه حیات وحش  و پارک ملی ضامن آهو با وسعت 85000 هکتار در شهرستان جاجرم و جنوب استان خراسان شمالی واقع شده و زیستگاه حیات وحش شاخصی مانند یوزپلنگ، آهو، کارکال، هوبره و گربه شنی است.

پایان پیام/آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصویربرداری از یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک میاندشت جاجرم

تصویربرداری از یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک میاندشت جاجرم