مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 آذر 1402 ساعت 16:302023-12-07سياسي

پیروزی انقلاب و جنگ حاصل تفکر و نوآوری بود


دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در ادامه سفر به استان یزد با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دیدار کرد.

- امام جمعه یزد در این دیدار گفت: دغدغه های فرهنگی ما در مورد آموزش و پرورش و تربیت صحیح دانش آموزان است و غربی ها از 100 سال گذشته تاکنون و از زمانی که نفت در ایران کشف شد ما را عقب نگه داشتند و می گفتند ایران نوکر ما است.

  آیت الله ناصری گفت: غربی ها ابتدا در صدد زدودن خداشناسی و دین از جوامع اسلامی از جمله کشور ما هستند و برنامه دوم آن ها حذف موضوع تفکر و عمل فکر کردن، از جامعه و سیستم آموزشی ما است و می بینیم که در مدارس و دانشگاه ها یادگیری مطالب بصورت حفظی و بدون تفکر و تعمق است.

  وی ادامه داد: حضرت امام گاهی در مورد بعضی مسائل تا 3 ماه هم فکر می کردند و عقل فعال و متصل داشتند.

  امام جمعه یزد افزود: سومین دغدغه مساله تعقل است و برای نمونه امروز بعضی جوانان و نوجوانان ما نمی دانند که باید حرف بی بی سی را گوش بدهند یا حرف خدا را.

   وی با اشاره به منابع و ظرفیت فراوان اقتصادی استان یزد، ادامه داد: استان یزد استانی معدنی است و سالانه چند ده هزار میلیارد تومان از این طریق درآمد دارد، اما سرنخ همه آن ها در تهران است و حتی پول هایشان را هم در استان نگه نمی دارند و مضافا مالیات هم نمی دهند و متاسفانه از مدیران غیرب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیروزی انقلاب و جنگ حاصل تفکر و نوآوری بود

پیروزی انقلاب و جنگ حاصل تفکر و نوآوری بود