مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 آذر 1402 ساعت 12:352023-11-27سياسي

مالیات سال آینده کارکنان به اندازه رشد حقوق است


معاون هماهنگی برنامه و بودجه و نظارت سازمان برنامه با بیان این که مأموریت لایحه بودجه سال آینده تحقق رشد 7 درصدی در اقتصاد خواهد بود، گفت: مالیات کارکنان در سال آینده به اندازه رشد حقوق خواهد شد.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حمید امانی همدانی معاون هماهنگی برنامه و بودجه و نظارت سازمان برنامه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال لایحه بودجه دومرحله ای ارائه می شود، گفت: در مرحله اول که ارقام کلان بودجه شامل منابع و برخی مصارف از سوی دولت به مجلس ارائه شد و بعد از تصویب مرحله اول، 10 روز بعد از آن مطابق قانون جدید باید جداول و پیوست های بودجه هم بعد از 10 روز به مجلس ارائه شود و در هر مرحله مجلس 40 روز برای بررسی و تصویب لایحه بودجه فرصت خواهد داشت.

وی گفت: رویکرد مهم دولت این است که بر اساس قانون الحاق 3 قرار است دولت در لایحه بودجه به قوانین دائمی متعرض نشود و همچنین احکام غیربودجه ای پیش از آن به مجلس تقدیم شده است.

بر اساس بند الف ماده 182 اصلاحی ماده واحده مشتمل بر احکام برای اجرای بودجه سال آینده خواهد بود.

همچنین سقف منابع بودجه ای بر اساس اجزای آن از جمله مالیات، حقوق و عوارض گمرکی، منابع بهره مالکانه، منابع نفت و گاز و واگذاری سهام و دارایی های مالی دولت خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مالیات سال آینده کارکنان به اندازه رشد حقوق است

مالیات سال آینده کارکنان به اندازه رشد حقوق است