مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 آذر 1402 ساعت 15:252023-12-11سياسي

«تیمچه»، بازارچه فروش آثار دانشجویان سوره افتتاح شد

«تیمچه»، بازارچه فروش آثار دانشجویان سوره افتتاح شد

نخستین رویداد «تیمچه» یا بازارچه فروش آثار دانشجویان دانشگاه سوره، با حضور رییس دانشگاه، معاونان، استادان، دانشجویان و بازدیدکنندگان عمومی افتتاح شد.

- به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه سوره، محمد حسین ساعی رییس دانشگاه سوره ضمن تشکر از برگزارکنندگان رویداد تیمچه گفت: با نگاه به قبل و بعد این رویداد می توانیم به کار عظیم و درخور توجهی که انجام شده است پی ببریم.

این بازارچه یک اتفاق قابل توجه برای دانشگاه سوره و کاری بسیار قابل تقدیر است.

وی افزود: در سال اولی که به دانشگاه سوره ملحق شدم دو آرزوی بزرگ داشتم که در حوزه اقتصاد دانشجویان بود تا با ایجاد و راه اندازی بازارچه های فروش آثار دانشجویان نام و آوازه هنرشان شکوفا شود.

  رییس دانشگاه سوره، با اشاره به اهمیت موضوع برندسازی و ایجاد یک حراج دانشجویی قابل اعتنا برای ارائه آثار دانشجویان در کل کشور خاطرنشان کرد: امیدواریم از تمام ظرفیت دانشجویان سوره استفاده کنیم تا بازار مناسبی برای آنان، کارکنان، خانواده ها و سایر افراد خارج از دانشگاه ایجاد شود.

انتظار دارم دانشجویان توانمند ما در نهایت یک بازار مطمئن در سطح بین المللی برای خود ایجاد کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«تیمچه»، بازارچه فروش آثار دانشجویان سوره افتتاح شد

«تیمچه»، بازارچه فروش آثار دانشجویان سوره افتتاح شد