مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 آذر 1402 ساعت 09:452023-11-22اجتماعي

هلال احمر استان تهران در حالت آماده باش قرار گرفت

هلال احمر استان تهران در حالت آماده باش قرار گرفت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاهین فتحی؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: پس از دریافت هشدار های صادره از سازمان هواشناسی، - هلال احمر استان تهران به دنبال هشدار هواشناسی در حالت آماده باش کامل قرار گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاهین فتحی؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: پس از دریافت هشدار های صادره از سازمان هواشناسی، در 24 گذشته، شاهد بارش قابل توجه باران و برف در نقاط مختلف استان تهران، بالاخص در ارتفاعات و محور های کوهستانی هستیم که جهت آمادگی هرچه بیشتر عوامل عملیاتی پایگاه های امداد و نجات جاده ای و کوهستانی جهت امدادرسانی های احتمالی به هموطنان، تا اطلاع ثانوی در حالت آماده باش کامل قرار گرفتند.

فتحی توضیح داد: از چند روز پیش تمهیدات لازم اندیشیده شده و نیرو های هلال احمر با استفاده از تمامی ظرفیت ها، آماده انجام عملیات هستند.

وی افزود: به رانندگان توصیه می کنیم جهت پیشگیری از بروز حوادث جاده ای در شرایط بارندگی و لغزندگی، ضمن همراه داشتن زنجیر چرخ و حفظ فاصله طولی استاندارد با خودروها، پیش از آغاز سفر خود نسبت به بررسی وضعیت آب و هوایی مسیر تا مقصد، آگاهی لازم را کسب کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هلال احمر استان تهران در حالت آماده باش قرار گرفت

هلال احمر استان تهران در حالت آماده باش قرار گرفت