مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 آذر 1402 ساعت 15:352023-11-26سياسي

ضرورت تهیه تولیدات فاخر از سوی اصحاب رسانه


معاون سیاسی فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری تهیه تولیدات فاخر در رسانه با برنامه ریزی، سناریو و به همراه ذوق هنری و سلیقه و انجام کار رسانه ای برای تقویت انقلاب اسلامی را از جمله اقدامات لازم توسط اصحاب رسانه مطرح کرد و گفت: - ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون سیاسی فرمانده سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری تهیه تولیدات فاخر در رسانه با برنامه ریزی، سناریو و به همراه ذوق هنری و سلیقه و انجام کار رسانه ای برای تقویت انقلاب اسلامی را از جمله اقدامات لازم توسط اصحاب رسانه مطرح کرد و گفت: لازم است در رخدادهای سیاسی امروز اصحاب رسانه تقویت انقلاب اسلامی را مدنظر و قدرت انقلاب را استخراج کنند.

سرهنگ علیرضا اسماعیلی پنجم آذرماه در نشست تخصصی فعالان رسانه و فضای مجازی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طوفان الاقصی تنها در محدوده غزه اتفاق نیفتاد بلکه در دل ها و جان های عاشقان مبارزه با استکبار در همه دنیا اتفاق افتاد که این امر نشات گرفته از رسالت، تبیین، انعکاس اخبار رسانه ها در همه دنیاست، به طوری که آن را به دور از اختلاف سلیقه ها و تفکرات یک وظیفه مردمی و انسانی می دانند.

وی با اشاره به اینکه در این جنگ پای دفاع از حق در برابر ظلم در میان بوده که مردم غزه با تمام وجود ایستاده اند، افزود: مقام معظم رهبری با برد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تهیه تولیدات فاخر از سوی اصحاب رسانه

ضرورت تهیه تولیدات فاخر از سوی اصحاب رسانه