مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 آبان 1402 ساعت 15:102023-11-04دانش

استاد دانشگاه شریف، فِلوی انجمن اپتیک آمریکا شد


دکتر جواد صالحی استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف به دلیل مشارکت در «اختراع و اصول بنیادی سیستم های ارتباطی چندگانه تقسیم کد نوری و کدهای متعامد نوری»، - دکتر جواد صالحی استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف به دلیل مشارکت در اختراع و اصول بنیادی سیستم های ارتباطی چندگانه تقسیم کد نوری و کدهای متعامد نوری ، به عنوان فِلوی انجمن اپتیک آمریکا (OSA) OPTICA 2024 معرفی شد.

به گزارش ایسنا، انجمن اپتیک آمریکا (OPTICA) در تازه ترین اعلام خود برگزیدگان 2024 را معرفی کرد.

در این میان نام دکتر جواد صالحی استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف، به دلیل مشارکت در اختراع و اصول بنیادی سیستم های ارتباطی چندگانه تقسیم کد نوری و کدهای متعامد نوری در لیست برگزیدگان قرار گرفت.

عنوان فلو(Fellow) در OPTICA به کمتر از 10 درصد از اعضا محدود می شود و برای اعضایی محفوظ است که با تمایز در پیشرفت اپتیک و فوتونیک خدمت کرده اند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، انجمن اپتیک آمریکا (OPTICA) بزرگ ترین و معتبرترین انجمن اپتیک و فوتونیک در دنیا است که وظیفه آن برگزاری همایش ها، چاپ مجلات پژوهشی و آموزش بین المللی در همه زمینه های مربوط به اپتیک و فوتونیک است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاد دانشگاه شریف، فِلوی انجمن اپتیک آمریکا شد

استاد دانشگاه شریف، فِلوی انجمن اپتیک آمریکا شد